Boekhouding voor BV

Boekhouding voor BV

Wij verwerken de gehele bedrijfsadministratie tot aan de jaarrekening al vanaf €99,- per maand

✓ Persoonlijk contact
✓ Ervaren boekhouders en adviseurs
✓ Altijd één aanspreekpunt
✓ Vast tarief zonder verrassingen

Jouw volledige boekhouding tot aan de jaarrekening

Bij Andersdoen Administratie begrijpen we de waarde van een goed bijgehouden boekhouding voor BV’s. Daarom bieden we professionele ondersteuning voor jouw administratie. Van het verwerken van facturen en bankafschriften tot het opstellen van de jaarrekening, wij verzorgen de complete boekhouding van A tot Z. Een boekhouder levert altijd meer op dan dat het kost, en dat geldt ook voor ons.

Volledige ondersteuning van A tot Z

We zorgen voor de complete boekhouding van jouw BV. We verwerken jouw administratie, regelen al jouw belastingzaken en bieden desgewenst advies en tussentijdse rapportages, zodat jij altijd op de hoogte bent van jouw financiële situatie, optimalisatiemogelijkheden en kansen voor groei. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder:

  • Verwerken van facturen en bankafschriften: We zorgen ervoor dat jouw facturen en bankafschriften nauwkeurig worden verwerkt, zodat je altijd een actueel overzicht hebt van jouw financiële transacties.
  • Debiteuren- en crediteurenbeheer: We nemen de verantwoordelijkheid voor het beheer van jouw debiteuren en crediteuren, zodat je tijd en energie kunt besparen.
  • Winstberekeningen: We helpen je bij het berekenen en begrijpen van de winstcijfers van jouw BV, zodat je inzicht hebt in de financiële prestaties van jouw onderneming.
  • Tussentijdse rapportages: We stellen duidelijke en overzichtelijke tussentijdse rapportages op, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang en resultaten van jouw bedrijf.
  • Aangiften omzetbelasting: We zorgen voor tijdige en nauwkeurige aangiften van de omzetbelasting, zodat je voldoet aan de fiscale regelgeving.
  • Jaarrekening opstellen: We stellen de jaarrekening van jouw BV op, inclusief alle vereiste financiële verslagen en bijlagen.
  • Aangiften inkomstenbelasting: We nemen de zorgen over jouw aangiften inkomstenbelasting uit handen, zodat je geen belangrijke deadlines mist.
  • Aangiften vennootschapsbelasting: We verzorgen de aangiften vennootschapsbelasting voor jouw BV, zodat je voldoet aan de fiscale verplichtingen.
  • Stellen van vragen tijdens openingstijden: Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van de nodige ondersteuning tijdens onze openingstijden.

Offerte, informatie of kennismakingsgesprek

Wil je jouw BV-boekhouding professioneel laten verzorgen? Vraag nu een offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk kennismakingsgesprek. We staan klaar om jouw specifieke behoeften te bespreken en je te helpen met jouw BV-boekhouding.

Over ons en onze werkwijze

Wil je meer weten over Andersdoen Administratie en met wie je zaken doet? Bezoek onze over ons pagina en laat je inspireren door onze werkwijze en betrokkenheid bij het ondersteunen van BV’s met hoogwaardige boekhoudingsservices.

Contact opnemen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam