Boekhouding voor eenmanszaak

Boekhouding voor eenmanszaak

Wij verwerken de gehele bedrijfsadministratie al vanaf €79,- per maand

Jouw complete boekhouding tegen een vast tarief

Bij Andersdoen Administratie begrijpen we de waarde van een goed bijgehouden boekhouding voor eenmanszaken. Daarom bieden we professionele ondersteuning tegen een vast tarief. Jouw administratie wordt volledig verzorgd, zodat jij je kunt richten op ondernemen. Een boekhouder levert altijd meer op dan dat het kost, en dat geldt ook voor ons.

Volledige ondersteuning van A tot Z

We zorgen voor de complete boekhouding van A tot Z. We verwerken jouw administratie, regelen al jouw belastingzaken en bieden desgewenst advies en tussentijdse rapportages, zodat jij altijd op de hoogte bent van jouw financiële situatie, optimalisatiemogelijkheden en kansen voor groei. We werken met vaste tarieven vanaf €79,- per maand, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent.

Diensten op maat

We staan klaar om jou te ondersteunen met een compleet pakket van diensten om jouw bedrijfsadministratie probleemloos te beheren. Met onze focus op kwaliteit en nauwkeurigheid kun je erop vertrouwen dat jouw administratie voldoet aan alle wettelijke- en fiscale eisen. Enkele van onze werkzaamheden omvatten:

  • Verwerken van facturen en bankafschriften: We zorgen ervoor dat jouw facturen en bankafschriften nauwkeurig worden verwerkt, zodat je altijd een actueel overzicht hebt van jouw financiële transacties.
  • Debiteuren- en crediteurenbeheer: We nemen de verantwoordelijkheid voor het beheer van jouw debiteuren en crediteuren, zodat je tijd en energie kunt besparen.
  • Startershulp: Voor startende eenmanszaken bieden we specifieke ondersteuning om jouw boekhouding goed op te zetten en te beheren.
  • Winstberekeningen: We helpen je bij het berekenen en begrijpen van jouw winstcijfers, zodat je inzicht hebt in de financiële prestaties van jouw onderneming.
  • Tussentijdse rapportages: We stellen duidelijke en overzichtelijke tussentijdse rapportages op, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang en resultaten van jouw bedrijf.
  • Fiscaal advies: We staan klaar om je te voorzien van deskundig fiscaal advies, zodat je optimaal gebruik kunt maken van belastingvoordelen en voldoet aan de fiscale verplichtingen.
  • Aangiften omzetbelasting: We zorgen voor tijdige en nauwkeurige aangiften van de omzetbelasting, zodat je voldoet aan de fiscale regelgeving.
  • Aangiften inkomstenbelasting: We nemen de zorgen over jouw aangiften inkomstenbelasting uit handen, zodat je geen belangrijke deadlines mist.
  • Gratis stellen van vragen: We staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van de nodige ondersteuning.

Offerte, informatie of kennismakingsgesprek

Wil je jouw boekhouding professioneel laten verzorgen tegen een vast tarief? Vraag nu een offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk kennismakingsgesprek. We zijn er om jouw specifieke behoeften te bespreken en je te helpen met jouw eenmanszaak-boekhouding.

Over ons en onze werkwijze

Wil je meer weten over Andersdoen Administratie en met wie je zaken doet? Bezoek onze over ons pagina over ons pagina en laat je inspireren door onze werkwijze en betrokkenheid bij het ondersteunen van eenmanszaken met hoogwaardige boekhoudingsservices.