Over ons

”Winst is geen drijfveer, het gaat altijd om de klant”

Over ons - Andersdoen Administratie
Over ons - Andersdoen Administratie

Anders doen

Bij Andersdoen doen wij het nét even anders. Het traditionele administratiekantoor houdt zich bezig met het verwerken van jouw administratie en staat daarbij vaak aan de zijlijn.

Wij onderscheiden ons door juist naast de ondernemer te staan en met jou mee te groeien. Voor ons is het van groot belang om te begrijpen waar jij als ondernemer wakker van ligt. Terwijl jij je bezighoudt met ondernemen, nemen wij graag alle financiële en fiscale zorgen met betrekking tot jouw onderneming uit handen.

Bij ons heb je bovendien één aanspreekpunt voor al jouw zaken rondom jouw onderneming, van de administratie tot belastingzaken en zelfs jouw financiële privésituatie. Wij staan altijd voor jou klaar!

Voor wie wij er zijn

Wij richten ons voornamelijk op ZZP’ers, eenmanszaken, vof’s en micro bv’s in heel Nederland. Of je nu een startende ondernemer bent of al gevestigd bent, wij bieden ondersteuning aan beide groepen. Als jij jouw droom wilt verwezenlijken en je eigen onderneming wilt starten, staan wij klaar om je te helpen. We begeleiden je bij het uitwerken van jouw businessplan en ondersteunen je bij de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. En als je wilt overstappen naar ons kantoor, is dat natuurlijk altijd mogelijk. Wij verwelkomen je graag!

Hoe wij dat doen

Bij Andersdoen Administratie streven we ernaar om ondernemers volledig te ontzorgen. Onze werkwijze is gebaseerd op het leveren van een allesomvattend pakket aan diensten, zodat jij je kunt focussen op waar jij het beste in bent: ondernemen. We nemen de volledige administratie uit handen, inclusief belastingaangiften, het verwerken van facturen en het verstrekken van waardevol fiscaal- en bedrijfseconomisch advies.

Een centraal element van onze werkwijze is ons gebruik van het geavanceerde boekhoudpakket genaamd Snelstart. Dit pakket biedt niet alleen efficiënte administratieve functionaliteiten, maar ook toegang tot een handige app. Met deze app kunnen facturen moeiteloos worden aangeleverd vanuit je bestanden. Bovendien kun je eenvoudig foto’s maken van facturen en bonnetjes en deze uploaden evenals facturen uploaden vanuit je foto galerij. Dit vereenvoudigt het proces aanzienlijk en bespaart kostbare tijd. Ook raak je zo nooit meer dat ene bonnetje kwijt maar staat deze gelijk in jouw administratie. 

Wij begrijpen dat elke ondernemer unieke behoeften heeft en daarom bieden wij een persoonlijke benadering. Bij Andersdoen Administratie heb je één aanspreekpunt voor al je vragen en zorgen. Jij levert de benodigde documenten en informatie aan, en wij nemen vanaf daar het stokje over. Dit betekent dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Wij zorgen ervoor dat jouw huidige administratie voldoet aan de huidige wet- en regelgeving.

Kortom, onze werkwijze is ontworpen om jou als ondernemer volledig te ontlasten. Met ons totaalpakket aan diensten, bieden we een gestroomlijnde oplossing die je administratieve lasten verlicht en jou de vrijheid geeft om je te richten op de groei van je bedrijf.

Door Daniël el Aridi

Hallo (toekomstige) ondernemer, wat geweldig dat je dit leest. Je hebt je eerste stap in het anders doen inmiddels al gemaakt, gefeliciteerd! Mijn naam is Daniël, geboren en getogen in Leeuwarden, en ik ben de eigenaar en oprichter van Andersdoen Administratie. Ik heb ervaring in de auditpraktijk bij een accountantskantoor, inclusief bij een van ‘s werelds grootste kantoren. Door mijn diverse klantenportefeuille en dagelijkse werkzaamheden heb ik enorm veel kennis opgedaan over het helpen van ondernemers en het begrijpen van het verhaal achter de cijfers.

Ik sta bekend om mijn directe aanpak, uitstekende communicatieve vaardigheden en mijn toewijding om altijd voor iedereen klaar te staan. Mijn idee van “andersdoen” is ontstaan door een van mijn klanten. Hij zei: “Daniël, ik weet niet hoe ik jouw werkwijze moet omschrijven. Jij wilt het altijd maar anders doen.” En dat is precies hoe ik ben. Door verder te kijken dan de gebruikelijke en voor de hand liggende aanpak, ontdek je nieuwe perspectieven en besef je dat soms een andere benadering nodig is. Door naast de ondernemer te staan in plaats van aan de zijlijn, garanderen wij een betrouwbare partner die niet alleen oog heeft voor de onderneming, maar ook voor de ondernemer zelf.

Want waar ligt de ondernemer wakker van? Op die vragen wil ik antwoorden geven.

Over ons - Andersdoen Administratie

Door Daniël el Aridi

Eigenaar Andersdoen Administratie

Tijd voor actie!

Bij Andersdoen doen wij het nét even anders.