''Alles wat je je kunt voorstellen is echt'' ~ Pablo Picasso

Bedrijfsadministratie

Wij kunnen de volledige bedrijfsadministratie uit handen nemen. Dit betreft het juist verwerken van inkoop en verkoop facturen, bankmutaties, btw aangiftes en het opstellen van de jaarrekening. Ook voorzien wij jou, indien gewenst, van maandelijkse rapportages om jou nog meer inzicht te geven in kansen en prestaties. Wij zorgen er voor dat jouw administratie voldoet aan alle wet- en fiscale regelgeving.

Belastingzaken

Wij verzorgen belastingaangiftes voor zowel ondernemers als particulieren. Wij verzorgen de aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting en BTW. Maar ook verzorgen wij jou van advies. Heb jij bijvoorbeeld een brief ontvangen van de belastingdienst die je niet begrijpt of weet je niet wat je moet doen? Dan helpen wij jou hierbij. Voor bijzonder complexe vraagstukken werken wij met externe experts.

Advies

Wil jij jouw onderneming gaan uitbreiden met diensten of producten en weet jij niet of dit het juiste moment is? Of wil je bijvoorbeeld jouw reserve gaan investeren voor de korte of lange termijn? Of weet je bijvoorbeeld niet of je het in deze moeilijke tijden wel kan redden? Dan voorzien wij jou van passend advies voor jouw situatie. Wij kunnen jou van maandelijkse rapportages voorzien zodat jij meer inzicht hebt in jouw onderneming en de toekomst.

Beginnen met ondernemen

Of je nou gaat voor financiële onafhankelijkheid, het zijn van eigen baas, zelf jouw lot bepalen of uit hobby. Wij helpen jou met het zetten van jouw eerste stap als ondernemer. Veel weten niet waar zij moeten beginnen en worden vaak onzeker of bang om door te zetten. Zonde! Want iedereen kan ondernemen. Jij hebt nu al jouw eerste stap genomen door dit te lezen, waarom zou je dan nu al opgeven?

Boekhouding voor zzp

Ben jij zzp'er en wil jij jouw administratie uitbesteden? Goed idee, een boekhouder levert altijd meer op dan dat het kost, ook wij. Wij verzorgen de complete boekhouding van A tot Z al vanaf €29,- per maand.

Boekhouding voor eenmanszaak

Heb jij een eenmanszaak en wil jij jouw administratie uitbesteden? Goed idee, een boekhouder levert altijd meer op dan dat het kost, ook wij. Wij verzorgen de complete boekhouding van A tot Z al vanaf €29,- per maand.

Boekhouding voor vof

Heb jij een vof en wil jij jouw administratie uitbesteden? Goed idee, een boekhouder levert altijd meer op dan dat het kost, ook wij. Wij verzorgen de complete boekhouding van A tot Z al vanaf €29,- per maand.

Boekhouding voor bv

Heb jij een BV en wil jij jouw administratie uitbesteden? Goed idee, een boekhouder levert altijd meer op dan dat het kost, ook wij. Wij verzorgen de complete boekhouding van A tot Z. Neem contact op voor een offerte.

Aangifte inkomstenbelasting

Wij stellen jouw aangifte inkomstenbelasting op en zorgen ervoor dat deze voldoet aan alle eisen en jij maximaal gebruik maakt van alle voordelen. Zo laat jij nooit meer geld liggen en betaal je nooit te veel.

Aangifte omzetbelasting

Elke ondernemer moet aangifte omzetbelasting, ook wel btw aangifte, doen. Elk kwartaal verzorgen wij de btw aangifte voor jou. Zo betaal je nooit te veel of te weinig en voorkom je torenhoge boetes.

Scroll to Top