Boekhouding zzp in de zorg

Boekhouding zzp in de zorg

Wij verwerken de gehele bedrijfsadministratie al vanaf €79,- per maand

Verwerken bedrijfsadministratie met expertise en gemak

Werk je als zelfstandige in de zorgsector? We begrijpen dat je je liever richt op het verlenen van zorg dan op het beheren van je boekhouding. Bij Andersdoen Administratie hebben we een dienst ontwikkeld die perfect past bij de behoeften van zorgprofessionals: Boekhouding zzp in de zorg.

Complete ondersteuning van A tot Z

Onze service bied je de financiële ontzorging die je nodig hebt, zodat jij je volledig kunt richten op je cliënten en/of patiënten. Wij zorgen dat je boekhouding foutloos en up-to-date blijft. Onze diensten omvatten:

  1. Administratie: We verwerken facturen en banktransacties, leveren heldere rapportages en houden je administratie continu op orde.
  2. Belastingzaken: Wij zorgen voor tijdige en nauwkeurige aangiften van omzetbelasting en inkomstenbelasting.
  3. Inzicht in winst en kosten: We analyseren je winst en kostenstructuur en geven advies om je bedrijfsvoering efficiënter en winstgevender te maken.
  4. Tussentijdse rapportages: Met duidelijke rapportages blijf je voortdurend op de hoogte van je inkomsten en uitgaven, zodat je gefundeerde keuzes kunt maken.

Voordelen van onze service

  • Persoonlijke benadering: We leren jou en je zorgonderneming goed kennen, zodat ons advies naadloos aansluit bij jouw behoeften.
  • Efficiëntie en nauwkeurigheid: Onze moderne software zorgt ervoor dat je boekhouding altijd efficiënt, correct en actueel is.
  • Fiscale optimalisatie: Profiteer van alle fiscale voordelen en zorg dat je aan de wettelijke eisen voldoet. Wij helpen je om geen belastingvoordelen mis te lopen.
  • Transparante tarieven: Voor slechts €79,- per maand ontvang je een compleet verzorgde boekhouding, zonder verborgen kosten.

Over ons en onze werkwijze

Bij Andersdoen Administratie combineren we een moderne digitale aanpak met persoonlijke aandacht. Je krijgt een vast aanspreekpunt dat je kent en begrijpt, zodat je altijd snel geholpen wordt. Met het Snelstart-pakket kun je via een handige app eenvoudig al je financiële documenten aanleveren. Hierdoor houd je altijd het overzicht en ben je verzekerd van een foutloze administratie. Wij zorgen ervoor dat je boekhouding nauwkeurig, correct en volgens de laatste wet- en regelgeving wordt bijgehouden.

Kennismakingsgesprek aanvragen?

Wil je weten hoe wij jou als zzp’er in de zorg kunnen ondersteunen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. We bespreken graag je specifieke behoeften en stellen een helder plan op voor jouw boekhouding.