Verwerken bedrijfsadministratie

Wij verwerken de gehele bedrijfsadministratie al vanaf €79,- per maand

Verwerken bedrijfsadministratie met expertise en gemak

Bij Andersdoen Administratie begrijpen we het belang van een goed beheerde bedrijfsadministratie. Als betrouwbare partner nemen we graag de volledige verantwoordelijkheid voor jouw administratieve behoeften. Met onze uitgebreide ervaring en expertise bieden we professionele diensten aan zzp’ers, eenmanszaken, vof’s en bv’s in heel Nederland.

Compleet pakket van diensten voor jouw succes

We staan klaar om jou te ondersteunen met een compleet pakket van diensten om jouw bedrijfsadministratie probleemloos te beheren. Met onze focus op kwaliteit en nauwkeurigheid kun je erop vertrouwen dat jouw administratie voldoet aan alle wettelijke- en fiscale eisen. Enkele van onze werkzaamheden omvatten:

  • Dagelijkse administratie: Wij zorgen voor de dagelijkse verwerking van jouw financiële gegevens, zodat je altijd een duidelijk overzicht hebt van jouw bedrijfsprestaties.
  • Debiteuren- en crediteurenbeheer: Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het beheer van jouw debiteuren en crediteuren, zodat je tijd en energie kunt besparen.
  • Winstberekeningen: Met onze expertise in financiële analyse helpen we je bij het berekenen en begrijpen van jouw bedrijfswinst.
  • Tussentijdse rapportages: Wij stellen gedetailleerde tussentijdse rapportages op, zodat je altijd op de hoogte bent van de financiële gezondheid van jouw onderneming.
  • Aangiften omzetbelasting: We zorgen voor tijdige en nauwkeurige aangiften van de omzetbelasting, waardoor je voldoet aan jouw fiscale verplichtingen.
  • Jaarrekening opstellen: Wij stellen een professionele jaarrekening op die voldoet aan de vereisten van de wet en bieden waardevolle inzichten in jouw bedrijfsprestaties.
  • Aangiften inkomstenbelasting: Onze belastingexperts nemen de zorgen over jouw aangiften inkomstenbelasting uit handen, zodat je geen belangrijke deadlines mist.
  • Aangiften vennootschapsbelasting: Voor bv’s zorgen we voor nauwkeurige en tijdige aangiften van de vennootschapsbelasting.
  • Deponeren jaarcijfers Kamer van Koophandel: Wij helpen je bij het deponeren van de jaarcijfers bij de Kamer van Koophandel, zodat je aan alle wettelijke vereisten voldoet.

Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie

Wil je jouw bedrijfsadministratie in betrouwbare handen leggen? Vraag dan nu een offerte aan voor onze diensten. We zijn ook beschikbaar voor een persoonlijk kennismakingsgesprek om jouw specifieke behoeften te bespreken. Neem gemakkelijk contact met ons op.

Over ons en onze werkwijze

Op onze over ons pagina vind je meer informatie over Andersdoen Administratie en hoe we werken. Laat je inspireren door onze werkwijze en ontdek hoe we naast jou als ondernemer staan om jouw groei en succes te ondersteunen.

Scroll to Top