Consult

Ondernemers videoconsult - 30 minuten - € 30,00

Ons Ondernemers Videoconsult van 30 minuten biedt jou als ondernemer de ideale gelegenheid om al je prangende vragen over ondernemen, boekhouding, fiscale zaken en meer te beantwoorden. Dit consult is volledig online en toegankelijk via een veilige videoverbinding. Het is de perfecte oplossing voor ZZP’ers, eenmanszaken, VOF’s, micro BV’s en iedereen die geïnteresseerd is in ondernemerschap.

Kenmerken:

  • Directe Toegang tot Experts: Krijg directe toegang tot gekwalificeerde professionals zonder de deur uit te hoeven.
  • Boekhoudkundig Advies: Stel je boekhoudkundige en fiscale vragen aan ervaren experts.
  • Laagdrempelig en Betaalbaar: Geniet van een laagdrempelige en kosteneffectieve manier om je ondernemersvragen te beantwoorden. Ons tarief is €30,- exclusief btw voor een consult van 30 minuten.
  • Snel Antwoord: Ontvang snel en effectief antwoord op je vragen, zonder lange wachttijden.
  • Voor Starters en Gevestigde Ondernemers: Of je nu een nieuwe ondernemer bent of al langer in het vak zit, ons consult is geschikt voor iedereen die zakelijke advies nodig heeft.

Onze service is een voordelig alternatief voor grote advieskantoren waar hoge facturen de norm zijn. Wij geloven in transparantie en betaalbare expertise. Ontvang het advies dat je nodig hebt, zonder verborgen kosten of verrassingen achteraf.
Boek vandaag nog je Ondernemers Videoconsult en zet de volgende stap in het succes van je bedrijf.

Consult inplannen
Wegens drukte hebben wij de beslissing moeten nemen om enkel op de donderdagen de consults in te plannen. Wij zijn op deze dag speciaal voor jou beschikbaar.
Bij het afrekenen kan je jouw voorkeurstijdstip doorgeven. Wij zijn voor jou beschikbaar tussen 09:00 en 18:00 uur. Mocht het tijdstip van jouw voorkeur al bij ons bezet zijn, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om te kijken naar welk tijdstip jou nog meer zou uitkomen. Wij raden aan om meerdere tijdstippen door te geven.
Als de voorkeurstijd akkoord is zullen wij een link versturen van Google Meets waarmee je kan deelnemen aan de video call. Deze videoverbinding is altijd beveiligd. 

Plan een consult in